Afbeelding

Politieberichten: rare man bij Trainspotting en controle op overlast

Algemeen

WEESP - Een verdachte man bij Trainspotting, parkeeroverlast bij scholen en een auto op een invalideplek. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten in Weesp.

Trainspotting
De politie is op zoek naar een man die zich donderdag verdacht gedroeg bij jongerencentrum Trainspotting aan de Sportparklaan.

De man werd om kwart over vijf opgemerkt door een omstander. Hij was aan de voordeur aan rommelen. Gewaarschuwde agenten hebben hem niet meer gevonden. Ook een buurtonderzoek leverde niets op. Het gaat om een man met een beige shirt en capuchon. Getuigen worden opgeroepen zich te melden op 0900-8844.

Overlast
Nu de scholen weer begonnen zijn, houdt de politie de verkeerssituatie rond de scholen extra in de gaten. Vorige week is er gecontroleerd bij de Van der Muelen-Vastwijkschool.

Er werden geen overtredingen geconstateerd. De politie wil met de controles de overlast tegengaan van ouders die kinderen met de auto naar school brengen.

Invalideplek
Een foutgeparkeerde auto aan de Ingelandenstraat heeft vorige week een boete gekregen en is meteen weggesleept. De auto stond namelijk op een invalidenparkeerplaats.

Agenten constateerden de overtreding vrijdagochtend om 09.00 uur en grepen meteen in.

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant