Afbeelding

Inbrekers opvallend actief in Weesp

Algemeen

WEESP - De politie meldt over de afgelopen week veel inbraken en pogingen daartoe. Het was raak aan de Zeeburgstraat, Lageweyselaan, Diepenbroickpark en Pampuslaan.

Aan de Zeeburgstraat zag iemand donderdag rond 17.00 uur drie jongens die zich verdacht gedroegen rondom een huis. De man belde de politie. Agenten ontdekten dat aan de achterkant van het huis was geprobeerd in te breken. De jongens werden niet meer aangetroffen.

Een bewoner van de Lageweyselaan kwam er achter dat dieven tussen vrijdag- en zaterdagochtend hadden geprobeerd in te breken in zijn huis. Vrijdagavond was het raak bij een bedrijf op de Pampuslaan. Van de daders ontbrak ieder spoor. 

Zaterdagavond drongen inbrekers aan het Diepenbroickpark een huis binnen via de achterkant en maakten onder meer een camera buit. De inbraak moet tussen 17.00 en 23.30 uur hebben plaatsgevonden.

De politie zoekt van alle zaken getuigen en is vooral op zoek naar tips over die drie jongens die werden gezien aan de Zeeburgstraat. Telefoon 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant