Meester Jan Pieter en kinderen van De Terp met cheque voor Serious Request
Meester Jan Pieter en kinderen van De Terp met cheque voor Serious Request

De Terp brengt cheque naar Glazen Huis

Algemeen

WEESP - Maar liefst 3000 euro hebben de kinderen van groep 5 tot en met 8 van basisschool De Terp opgehaald voor Serious Request. De laatste weken organiseerde de school allerlei acties voor het goede doel dat onnodige kindersterfte door diarree wil tegengaan. Vandaag overhandigde een delegatie de cheque aan de 3FM-dj's in het Glazen Huis in Leeuwarden.

In alle vroegte ondernamen meester Jan Pieter Corbeek en een groepje kinderen de lange reis naar Leeuwarden. Het was een belevenis, zo vertelt Jan Pieter: "De sfeer is heel bijzonder en de saamhorigheid onder de bezoekers groot. Het was geweldig dat we de cheque persoonlijk aan de DJ's mochten overhandigen. Ze waren er superblij mee." De leerkracht is erg trots op de kinderen die met veel eigen initiatieven het geldbedrag bij elkaar hebben verdiend. Ook organiseerde De Terp een waterloop voor dit goede doel.

FC Weesp
Ook 'Het Gekkenhuis', een zaalvoetbalteam van FC Weesp, toog maandag naar Leeuwarden om een bijdrage aan de actie af te leveren. Een van de teamleden is Bob Gorter. Hij is als Marketing Manager bij NPO Radio nauw bij het project betrokken. "Het is ontzettend gaaf om het Glazen Huis van dichtibij te zien", meldt Marco Ruitenbeek namens de zaalvoetballers.
 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant