Afbeelding

Ophoepelen, zei bestuurder tegen aangereden fietsster

Algemeen

WEESP - Een fietsster die woensdagochtend in Weesp door een auto werd aangereden en gewond raakte, kreeg van de bestuurder te horen dat ze van de motorkap af moest gaan. Daarna reed de man door.

De fietsster is een 19-jarige Weespse. Ze werd rond 9.40 uur aangereden op de hoek Amstellandlaan/Waarschapsstraat. De vrouw kwam op de motorkap terecht en liep kneuzingen op en een pijnlijke rug. 

De bestuurder stapte uit, stuurde de vrouw van de motorkap af en vertrok zonder zich bekend te maken en zonder zich om de gewonde vrouw te bekommeren. 

Volgens de politie heeft de man zich daarmee mogelijk schuldig gemaakt aan een misdrijf. De bestuurder wordt gezocht. De politie wil in contact komen met mensen die meer informatie kunnen verstrekken. 

Signalement
De bestuurder is omschreven als een blanke man, leeftijd tussen de 50 en 60 jaar, kalend maar met kort grijs/wit haar aan de zijkant en achterkant. De man had een slank postuur en droeg een bril. Hij reed in een witte Renault Twingo, vermoedelijk het vijfdeursmodel. De politie is voor deze zaak bereikbaar via 0900-8844.

[update] De moeder van de fietsster heeft de bestuurder opgespoord. Lees hier meer

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant