Afbeelding

WeesperNieuws lanceert nieuwe site

Algemeen

De websites van de kabelkrant en het WeesperNieuws zijn vernieuwd en bovendien gecombineerd. Dat betekent een betere presentatie van het dagelijks nieuws uit Weesp, grotere foto's en uitgebreidere berichten. 

Een grote verandering is dat de kabelkrant en de krant nu onder één noemer vallen: namelijk WeesperNieuws. Beide media horen bij elkaar en worden door dezelfde redactie verzorgd. Op de site zijn alle berichten te lezen die ook op de kabelkrant (televisie) staan. Dat nieuwsaanbod wordt op de nieuwe site verrijkt met grotere foto's en koppelingen naar krantenartikelen waar meer informatie te vinden is.

Berichten delen
Berichten van het WeesperNieuws delen via Facebook, Twitter of andere sociale media kan heel eenvoudig via het knopje onder het bericht.

In foto's
Behalve in de gebruikelijke headlines (in de kolom linksboven) wordt het nieuws ook gepresenteerd in foto's. Dat gebeurt onder het artikel in de middenkolom. Wie op het beeldje klikt, krijgt het bericht dat erbij hoort.

Gedrukte krant
De gedrukte versie van het WeesperNieuws is elke week in digitaal formaat te downloaden. De redactie zet elke woensdag een selectie van de belangrijkste (achtergrond)artikelen op de website met een link naar de pdf. Deze selectie vind je onder het kopje 'Uit de krant'. 

De bezoeker van de site kan verder onder meer de activiteitenagenda raadplegen, zoeken in het nieuwsarchief, het laatste Twitterbericht van het WeesperNieuws lezen en live naar Radio Weesp luisteren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant