Walk-over voor We Have

WEESP - Veel doelpunten, maar toch amper vermaak. Van een echt duel was er zondag tussen We Have en Aalsmeer geen moment sprake. De Weespers wonnen zonder problemen van de slecht presterende nummer laatst en waren met 35-8 veel te sterk.

We Have zette al vroeg aan en kon al meteen een forse voorsprong op het scorebord zetten. Aanval na aanval golfde naar de goal van de tegenstander. De Aalsmeerders hadden geen enkel antwoord op het spel van de Weespers en stonden al vroeg op een forse achterstand. Na de eerste helft was het duel wel gespeeld. Toch probeerde We Have er ook na de rust nog wat van te maken en begon de ploeg wederom met het maken van doelpunten. Een verrassende ommekeer van Aalsmeer bleef achterwege, waardoor de Weesper zege al snel zeker was.