Afbeelding

IVW blij met nieuw regionaal Bedrijvenloket

Algemeen

WEESP - Bedrijvenvereniging IVW is blij met het onlangs geopende Bedrijvenloket Gooi & Vechtstreek. Dat loket brengt alle relevante informatie samen voor ondernemers die ruimte zoeken op een van de bedrijventerreinen in de regio.

De website is een initiatief van iLocator en ging onlangs van start. Met het Bedrijvenloket kunnen ondernemers en gemeenten relevante informatie verkrijgen die over de gemeentegrenzen heen reikt.

Ook Weesp is deelnemer hierin. Het digitale loket is ook voor Weesp heel belangrijk, zegt Cor van der Poel van de IVW. "Bedrijven die ruimte zoeken, zien meteen wat er waar beschikbaar is en kunnen meteen contact leggen. Lekker snel, geen gedoe. Dat kan zeker helpen om nieuwe bedrijven naar Weesp te halen."

De weg wijst zich vanzelf: je tikt in wat je zoekt en de beschikbare panden komen tevoorschijn. De zoekopdracht voor een huurobject van 500 vierkante meter gaf bij onze proef op de som twee opties in Weesp en drie in Hilversum. Een klik verder en je ziet waar dat pand ligt en wie je moet hebben voor verdere informatie.

Het bedrijvenloket is te vinden via ilocator-gooienvechtstreek.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant