Eerder dit jaar werd de speelplek aan de Fijnvandraatlaan onder handen genomen: er kwamen een nieuwe schommel, zes boomstammen (die na enige regenval in een enorme plas water staan) en een glijbaan, annex klimrek.
Eerder dit jaar werd de speelplek aan de Fijnvandraatlaan onder handen genomen: er kwamen een nieuwe schommel, zes boomstammen (die na enige regenval in een enorme plas water staan) en een glijbaan, annex klimrek. Foto: WeesperNieuws

Na de zomer inspraak over nog twee speelplekken in Weesp

Algemeen

WEESP Deze week zijn de wensen voor drie speelplekken geïnventariseerd en na de zomer staan er voor wat Weesp betreft nog twee op stapel. De opknapbeurten vinden plaats in 2022 en 2023. 

Een mogelijk nieuwe speelplek in de wijk ‘De 6 Weesper straatjes’ (daar komt maar één plek in aanmerking en dat is aan de Jan van Beverenstraat) en een opknapbeurt voor het speelterreintje aan het Eva de Wildeplantsoen en de Chirurgijnsweg; dat is waar bewoners deze week over konden praten. De ideeën worden geïnventariseerd, waarna er een besluit wordt genomen hoe dit gestalte krijgt.
Na de zomer staan soortgelijke besprekingen op het programma voor een opfrisbeurt voor de speelplekken aan de Aetsveldselaan, Reigersweide en, buiten Weesp, het Vondelpark.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant