Afbeelding
Foto: Pixabay
Vrijwilligersvacatures

Ben jij een handige klimaatklusser?

Algemeen

WEESP De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Handige klimaatklusser(s) gezocht
Wil jij met eenvoudige klussen een duurzame bijdrage leveren aan het wooncomfort van huurders in Weesp? Wij zoeken een inspirerende klimaat-klusser m/v.

Om onze klimaatdoelstellingen te kunnen behalen moeten wij allemaal energiezuiniger gaan leven. Met kleine stapjes zetten we hierin een belangrijke stap. Stapjes zoals het aanbrengen van tochtstrips en het plaatsen van radiatorfolie. Deze aanpassingen zorgen voor meer woongenot, een lagere energierekening en een positieve bijdrage aan het milieu. Versa Welzijn is op zoek naar een handige man of vrouw die duurzame klusjes wil doen bij bewoners van sociale huurwoningen in Weesp.

In samenspraak met de opbouwwerker Energietransitie van Versa Welzijn ga jij hiermee aan de slag. Ben jij handig? Steek jij anderen aan met jouw liefde voor verduurzaming? En vind jij het leuk 2 à 3 uurtjes per week een bijdrage te leveren aan duurzaamheid?

De GroenGrijsbus zoekt chauffeurs
Heb jij een groot rijbewijs en ervaring op de bus? Dan is chauffeur op de Groengrijsbus (touringcar, elektrische bus, mini-bus en 8-persoons bus geschikt voor rolstoelvervoer) echt iets voor jou. We organiseren betaalbare tochten voor jong en oud. Vaak ook voor Stadspas Amsterdam. Bijv. naar de Biesbosch of naar Texel. We richten ons op kwetsbare groepen, nieuwkomers, sociaal-maatschappelijke organisaties en verenigingen. Onze organisatie draait uitsluitend op vrijwilligers.

Help jij bij de koorrepetitie in verpleeghuis Hogewey?
Elke dinsdag, van 11.00 uur tot 12.00, vindt er een repetitie van het koor plaats, met live pianomuziek.

Jouw ondersteuning bestaat uit het halen en weer terugbrengen van de koorleden van hun woning naar de sfeervolle Mozartzaal, het verzorgen van een kopje koffie en thee en het geven van aandacht en ondersteuning waar nodig. Meezingen mag! Je ontvangt aanwijzingen en tips van de begeleider van het koor.

Vragen over vrijwilligerswerk?
In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Tijdens de zomervakantie zijn er geen inloopspreekuren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant