Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Werk aan laatste asfaltlaag Waterlinie schuift weer op, nu naar Paasweekend

Algemeen

WEESP Met de afronding van de Waterlinie wil het maar niet lukken. Opnieuw is besloten de laatste werkzaamheden van het kruispunt Leeuwenveldseweg/Hogeweyselaan op te schuiven, nu vanwege het herfstweer. Voor de oplevering heeft dit geen gevolgen: deze blijft staan voor 13 en 14 april.

Eerst zou de kruising in het weekend van 24-27 maart afgesloten zijn voor alle verkeer, daarna werd het vanwege de weersverwachting met veel wind aankomend weekend en nu gooit weer het weer roet in het eten. De laatste asfaltlaag wordt nu aangebracht van maandag 10 april 19.00 uur (Tweede Paasdag) tot de vroege ochtend van woensdag 12 april. De werkzaamheden zullen die ochtend zijn afgerond voordat de ochtendspits begint. Dit betekent dat er nu anders dan bij de eerdere planningen wel een doordeweekse dag bij zit.
Gedurende de werkzaamheden is de kruising afgesloten voor alle verkeer. In die periode wordt ook de verkeerslichteninstallatie getest en krijgt de kruising haar definitieve belijning. Het verkeer wordt omgeleid.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant