Pieter Derks in het Theaterpand. Foto: Erwin van Biezen.
Pieter Derks in het Theaterpand. Foto: Erwin van Biezen.

Geslaagde openingsweek Theaterpand Weesp

Algemeen

WEESP - De vernieuwde zaal van Theaterpand Weesp is op gepaste wijze ingewijd. Cabaretier Pieter Derks speelde woensdag een try-out van zijn nieuwe voorstelling 'Zo goed als nieuw'.

Een paar dagen eerder zat de zaal ook al vol. Toen werden de gasten getrakteerd op een gratis preview-voorstelling, waarin het programma voor het nieuwe seizoen werd gepresenteerd. 

Het publiek reageerde op beide avonden enthousiast, ook op het verbouwde theater. "Wat een intiem theater, een soort gezellige huiskamer", hoorden Sara Kroos en Daniëlle Meyer meermaals. 

Ook de programmering valt in de smaak: Hans Klok en Karin Bloemen waren binnen een paar dagen uitverkocht. Voor andere voorstellingen, zoals Cindy Pieterse, Louise Korthals, Leon van der Zanden en Kerst met Kroos, zijn nog kaarten verkrijgbaar. Bestellen kan via theaterpandweesp.nl of aan de kassa bij De Kleine Prins. 

De lessen van Jeugdtheaterschool Zone 1380 zijn deze week ook weer begonnen. Deze worden vanaf oktober op veler verzoek aangevuld met lessen voor volwassenen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant