Afbeelding

Win kaarten voor Koen en Rens van Lieve Bertha

Algemeen

WEESP - Lieve Bertha is een (neder)popduo bestaande uit Koen Brouwer (23) en Rens Polman (23). Vrijdag 3 april spelen ze in de City hun voorstelling 'Ongekust'. Onder de lezers van het WeesperNieuws worden twee keer twee vrijkaarten verloot.

Koen en Rens kennen elkaar al sinds de basisschool. Na de middelbare school hadden ze het zo druk met hun kunst- en muziekprojecten dat studeren erbij inschoot.

Brutaal
Ze willen Nederland veroveren met hun liedjes, filmpjes en optredens. Daarmee zijn ze aardig op weg. In 2012 wonnen de mannen de publieksprijs in de categorie 'Singer-Songwriter' van de Grote Prijs van Nederland. En hun brutale filmpjes komen geregeld voorbij op tv, tijdens 101tv van BNN.

In 'Ongekust' zingen ze eigenzinnige, Nederlandstalige liedjes. Het publiek kan rekenen op meerstemmige zang, poëtische teksten, innemende persoonlijkheden, theatrale performances en bijzondere publieksparticipatie.

Foto
En wie die Lieve Bertha is? Tijdens een bezoek aan een kringloopwinkel stuitte het duo op een oud zwart-witportret waarop een excentrieke dame te zien is. Ze kochten de foto, hingen hem boven de schouw en noemden de onbekende vrouw sinds die dag Bertha. De bewuste foto is te vinden op www.lievebertha.nl.

Meedoen?
Gratis naar 'Ongekust'? Mail naar info@wesopa.nl onder vermelding van 'Lieve Bertha'. Onder de inzendingen worden door het theater twee keer twee vrijkaarten verloot. Wie verzekerd wil zijn van een plaats, kan voor € 12,50 een kaartje kopen via wesopa.nl. Aanvang 20.30 uur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant