Scheffer gaat nog een ronde crowdfunden
Scheffer gaat nog een ronde crowdfunden

121.000 euro crowdfunding nog niet genoeg

Algemeen

WEESP - Er komt een nieuwe ronde crowdfunding voor De Weesper Boekhandel. De bank wil dat onderneemster Nathalie Scheffer meer geld meebrengt.

Er is nu al 121.000 euro opgehaald met de crowdfunding en ondanks dat dit alle verwachtingen overtreft, wil de bank graag nog meer steun van de Weespers zien.

Informatieavonden
Met twee nieuwe informatieavonden op 26 en 28 mei hoopt de onderneemster nog meer mensen te overtuigen van haar boekhandel-plus.

Voorbereiding
Het lijkt een beetje stil rond De Weesper Boekhandel in oprichting, maar niets is minder waar. Achter de schermen is Nathalie Scheffer van kinderboekhandel en kantoorboekhandel De Kleine Prins druk met de voorbereidingen. Gesprekken met de bank, accountant, uitgeverijen, maar ook met architecten, interieurbouwers en leveranciers. "Je kunt er een werkweek mee vullen", grapt Scheffer. "Het is intensief, maar ook een enorm positief proces."

1 juni
Voor 1 juni moet duidelijk worden of De Weesper Boekhandel een droom blijft of werkelijkheid wordt.

Wie alvast sfeer wil komen proeven is zaterdagochtend tussen 6.00 en 9.00 uur welkom aan de Nieuwstad. Daar zit Nathalie Scheffer klaar met een ontbijtje en geeft zij rondleidingen door het pand. De informatieavonden op 26 en 28 mei zijn ook aan de Nieuwstad en beginnen om 19.30 uur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant