Afbeelding

Jantien uit Weesp in nieuwe K3?

Algemeen

WEESP - Alle meisjes in Nederland en België laten meezingen en -dansen met de hits van K3: Jantien Euwe wordt helemaal blij van het idee. De eerste horde heeft ze in ieder geval al genomen. Vrijdag was te zien dat Karen, Kristel, Josje en Gert nu al erg gecharmeerd zijn van de 28-jarige Weespse.

De audities waren eerder deze zomer, maar worden nu pas uitgezonden door SBS6. Al die tijd heeft Jantien Euwe haar mond moeten houden. "Dat was best lastig. Omdat ik zelf zo enthousiast ben, maar ook omdat ik nu minder castings doe dan voorheen. Stel dat ik verder kom in deze wedstrijd, dan kan ik geen andere contractuele verplichtingen hebben."

België
Jantien woont sinds twee jaar in Weesp. Stel dat ze in de nieuwe K3 komt, verhuist ze dan naar België? "Niet per se. De repetities en opnames zijn weliswaar daar, maar een groot deel van de concerten is in Nederland. In dit vak zijn lange reistijden heel gewoon, ik ben wel wat gewend. En ik heb familie in Brabant, dus ik kan altijd een gezellige tussenstop maken."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant