Afbeelding

17-jarige Weesper in ziekenhuis na straatroof

Algemeen

WEESP - Een 17-jarige Weesper is gisteravond het ziekenhuis in geslagen na een mislukte straatroof aan de Achtergracht. De recherche zoekt getuigen.

Rond 19.30 uur ging de Weesper de Albert Heijn aan de Achtergracht binnen. Toen hij even later buiten kwam, spraken drie jongens met een helm op hem aan. Ze wilden onder andere de tas en telefoon van de Weesper hebben. Die ging hiertegen in verzet, waarna hij geslagen en geschopt werd.

Zonder buit gingen de jongens ervandoor. Het slachtoffer ging naar huis waar hij door een ambulance meegenomen werd naar een ziekenhuis. Het is onbekend wat zijn verwondingen zijn. Agenten zochten in de omgeving van de Achtergracht naar de rovers, ze troffen niemand aan.

Signalement
De drie jongens hebben een donkergetinte huidskleur en waren op twee scooters. Eén ervan was een scooter van het merk Vespa. Ze hadden alle drie een helm op.

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Mensen die het gevecht bij de Albert Heijn hebben gezien, de drie jongens op de twee scooters op een eerder of later moment hebben gezien en/of mensen die meer informatie hebben over dit incident, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844.

Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant