Afbeelding

Weesper (16) beroofd met pistool

Algemeen

WEESP - Een 16-jarige Weesper is gisteravond aan de Kastanjelaan onder bedreiging van een pistool beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.

De beroving vond rond acht uur 's avonds plaats in het steegje tussen de Kastanjelaan en winkelcentrum Hogeweij. De dader sprak de jongen aan, pakte een pistool en dwong de Weesper zijn telefoon af te geven. Daarna maakte hij zich uit de voeten.

Signalement
De politie heeft een signalement van de dader vrijgegeven: het gaat om een negroïde man, twee meter lang met een blauwe jas en witte bontkraag. Hij had een camouflageband om. 

Kastanjelaan
Er worden vaker ongeregeldheden rond de leegstaande huizen aan de Kastanjelaan gemeld. Er hangen vaak ongure types rond en de huizen worden met regelmaat opengebroken. Ook worden er fietsen gevonden. De politie laat weten dat het huizenblok de aandacht heeft, ook van eigenaar Ymere.

Getuigen
Wie rond die tijd iets verdachts gezien heeft rondom de Kastanjelaan of meer weet over de beroving wordt gevraagd de politie te bellen. Dat kan via 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant