Foto: Bastiaan Miché
Foto: Bastiaan Miché

Plots weer hoop voor eerste elftal FC Weesp

Algemeen

WEESP - Na maanden van vooral nederlagen kan er weer heel even gelachen worden op het sportpark van FC Weesp. Het eerste elftal, dat al weken strak onderaan het klassement staat, deed afgelopen weekend goede zaken door concurrent VVA/Spartaan met 3-0 aan de kant te zetten. Doordat andere concurrenten punten verspeelden heeft FC Weesp plots weer een goede kans op klassebehoud.

FC Weesp voetbalt de afgelopen weken steeds beter en was afgelopen weekend eveneens sterk. Daar kwam nog eens bovenop dat VVA/Spartaan slecht speelde en geen enkele kans kon creëren. FC Weesp deed dat wel en zette de Amsterdammers al snel onder druk. Zonder al te veel grote problemen bleken de Weesper beter en kon er worden gescoord. De Weesper doelpunten kwamen van Thijs Visser, Buddie Buddenberg en Rick van der Burg.

Zaterdagelftal sterk
Met een afgetekende zege op 'angstgegner' SC 't Gooi houdt het zaterdagelftal van FC Weesp koers tussen de top van het klassement. De Weespers wonnen afgelopen weekend met 1-4 en staan nog steeds tweede.

FC Weesp was vooral voor rust erg sterk. Met wervelend voetbal walsten de Weespers over de tegenstander heen. Na een half uur voetballen stond het al 0-4 door doelpunten van Armando Cuvelaj, Lesley Las van Bennekom, Sasja Fransen en Jordy Neeft. De zege was daarmee zeker. Na de rust bleven meer Weesper doelpunten achterwege. Toch kon de tegenstander ook geen ommekeer meer forceren, de ploeg produceerde slechts een eretreffer.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant