Afbeelding

Ruim 500 hardlopers hebben zich al gemeld voor Vechtloop

Algemeen

WEESP - De Vechtloop belooft weer een groot hardloopspektakel te worden. Al meer dan 500 deelnemers hebben zich al ingeschreven. Inschrijven kan nog op Vechtloop.nl.

De Vechtloop beleeft dit jaar de 35e editie en is op zondag 26 juni. Er zijn wedstrijden over vijf afstanden, allemaal mooie routes langs de Vecht en sommige ook deels door het centrum. Daarnaast zijn er een mini-kids-run en een scholierenloop. Dat gaat allemaal over hardlopen, want de wandelroute wordt dit jaar niet georganiseerd.

Inschrijven
Online inschrijven kan nog tot en met zaterdag 16 juni. Vanaf 22 juni is er de mogelijkheid tot na-inschrijving bij Bijvoet Sport aan de Achtergracht. Ook op de dag zelf kan nog worden ingeschreven. De organisatie doet echter het verzoek zoveel mogelijk gebruik te maken van de online inschrijving op de website van de Vechtloop.

Wie met een blessure kampt, in de rustfase zit of zich überhaupt niet aan hardlopen wil wagen, kan nog steeds meedoen aan het evenement, maar dan als vrijwillger. Aan helpende handjes heeft de organisatie nooit genoeg. Start en finish zijn bij Manege Bleijenberg aan de 's-Gravelandseweg.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant