Afbeelding

Versa helpt bij de buurtkinderen

Algemeen

WEESP - De schreeuwende kinderen, de rokende barbecue of de bal die steeds over de schutting vliegt. Een burenruzie in de zomer is zo ontstaan. Weespers kunnen altijd Versa Welzijn bellen, zo vertelt de organisatie.

Buurtbemiddeling van Versa Welzijn geeft graag een aantal tips om slaande burenruzie te voorkomen. "Een tip die helpt om het woonplezier goed te houden is: ken uw buren. Interesse en open communicatie met iedereen, ongeacht afkomst en leeftijd, verkleinen de kans op conflicten in de buurt aanzienlijk. Communicatie en onderling contact vergroten de kans op wederzijds begrip en verbeteren de sfeer in de buurt."

Iedereen kan een beroep doen op Buurtbemiddeling van Versa Welzijn. Opgeleide bemiddelaars ondersteunen u op een onpartijdige en neutrale wijze bij het oplossen van problemen of dreigende conflicten. "Zorg ervoor dat u niet te lang wacht met het inschakelen van Buurtbemiddeling. Over het algemeen geldt, hoe eerder hoe beter. "

Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Buurtbemiddeling Versa Welzijn, 035 – 6231100. Meer informatie over Buurtbemiddeling vindt u op de website  www.versawelzijn.nl/buurtbemiddeling. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant