Afbeelding

Nieuw: Marktplein Weesp op WeesperNieuws.nl

B2b

WEESP – De oplettende lezer van WeesperNieuws.nl had het waarschijnlijk al gezien, maar het WeesperNieuws heeft vorige week stilletjes een nieuw lokaal marktplein gelanceerd: Marktplein Weesp.

Op Marktplein Weesp kunnen Weespers spullen te koop zetten. Er zijn maar twee belangrijke voorwaarden: de aanbieder moet in Weesp wonen en particulier zijn. Het plaatsen van spullen is gratis.

Lokaal
"Zoiets werkt omdat het heel lokaal is. Voor een paar mooie kristallen glazen rij ik niet naar de andere kant van het land, maar als het bij mij om de hoek is, worden ze ineens toch interessant", zo vertelt commercieel directeur Fred Schaeffer.

Facebook
Op Facebook zijn dit soort groepen al langer een bekend verschijnsel, maar Marktplein Weesp biedt meer. "Dit weekend nog is de succesvolle Facebookgroep Gratis of te Koop in Weesp opgeheven omdat het overzicht ontbrak en er wildgroei van spullen ontstond", zo vervolgt Schaeffer.

"Natuurlijk zijn wij in de eerste plaats een krant en nieuwswebsite, maar omdat wij per dag duizenden bezoeken uit Weesp krijgen zijn wij ook de uitgelezen plaats om een lokaal marktplein te huisvesten."

Marktplein
Marktplein Weesp is hier te vinden. Een advertentie plaatsen is gratis en kan al heel simpel met Facebook, Google of een WeesperNieuws-account.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant