Afbeelding
Foto: www.nieuwbouw-weespersluis.nl

Rondkijken in toekomstige woonwijk Weespersluis

Buurt / wijk

WEESP Alvast even rondwandelen in de toekomstige wijk Lanenrijk in Weespersluis? Klik hier en je stapt de toekomst binnen.

Lanenrijk is de eerste wijk van Weespersluis, het grote nieuwbouwproject in de Bloemendalerpolder. We zien op www.nieuwbouw-weespersluis.nl een hofje, met in het midden een lekker ruim grasveld met spelende kinderen. Eromheen staan de woningen waar het allemaal om te doen is. Geen saaie rijtjeswoningen, maar verschillende gevels en kleuren. Ook zien we doorkijkjes naar de huizen verderop in de buurt.

Inschrijven
Wie daar in de toekomst wil wonen, moet zich eerst wegwijs maken. Voor dit nieuw stukje Weesp zijn namelijk drie projectontwikkelaars actief, die ieder voor zich een deel van aanbieden. Eén is al uitverkocht, een ander heeft een wachtlijst, bij nummer drie is de inschrijving nog open. De prijzen lopen bij dit deelproject van 350.000 tot 650.000 euro. Op 11 december sluit ook bij deze ontwikkelaar de inschrijving. Daarna worden de woningen toegewezen en horen de inschrijvers of ze tot de gelukkigen behoren. 

Er is ontzettend veel belangstelling voor deze woningen. Van de zomer schreven we er dit artikel over. 

Achter Leeuwenveld
Lanenrijk fase 1 bestaat uit 175 woningen. De verkoop van de volgende fase start in het voorjaar. De bouw begint binnen enkele weken. Weespersluis komt achter de dit jaar gerealiseerde nieuwbouw in de wijk Leeuwenveld. Het gebied is te herkennen aan de zandvlakte waarmee de poldergrond wordt belast. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant