De avond4daagse is dit jaar alleen met de groepen 2 tot en met 8 van de basisscholen
De avond4daagse is dit jaar alleen met de groepen 2 tot en met 8 van de basisscholen Foto: WeesperNieuws

Avond4daagse

Evenementen

WEESP - De avond4daagse in Weesp wordt dit jaar alleen met de groepen 2 tot en met 8 van de basisscholen gelopen. Vanaf 2025 wordt er alleen met de groepen 3 tot en met 8 gelopen in verband met de drukte en meldingen van onveilige verkeerssituaties. Ook worden op enkele plekken extra vrijwillige verkeersregelaars ingezet.

Basisschoolleerlingen kunnen zich bij de organisatie van hun eigen school inschrijven. Individuele wandelaars kunnen zich aanmelden via de website www.avond4daagseweesp.nl. Ook zoekt de organisatie vrijwilligers die één of meerdere avonden willen helpen als verkeersregelaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@avond4daagseweesp.nl.

Iedereen die niet meeloopt is natuurlijk van harte uitgenodigd om de wandelaars te verwelkomen tijdens het defilé op donderdag 16 mei. Rond 19.30 uur lopen de deelnemers over de ‘Via GladiNieuwstad’ richting FC Weesp. De organisatie kijkt uit naar weer een mooie editie van de avond4daagse!

De avond4daagse in Weesp wordt dit jaar gelopen van 13 tot en met 16 mei. Zoals altijd is start en finish elke dag bij voetbalvereniging FC Weesp.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant