Berget Lewis treedt ook op in de Ziggo Dome voor het verjaardagsfeest van Amsterdam.
Berget Lewis treedt ook op in de Ziggo Dome voor het verjaardagsfeest van Amsterdam. Foto: Robin Voorhamm

Met stadspas naar de Ziggo Dome

Evenementen

WEESP/AMSTERDAM - De stad Amsterdam viert op 27 oktober 2025 het 750 jarig bestaan en viert een jaar lang feest. De viering begint met een spectaculair openingsconcert een jaar eerder in de Ziggo Dome op 27 oktober 2024.

Dan transformeert de Ziggo Dome in een muzikale tijdmachine. De show vertelt het verhaal van de stad met gouwe ouwe hits én populaire muziek van nu, van pop tot house en van smartlap tot hiphop. In dit eenmalige concert zijn er optredens van onder andere: André Hazes Jr., Donnie, S10, Latifah, Sophie Straat, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Gershwin Bonevacia, Amsterdamse Andalusisch Orkest, Van der Laan & Woe en nog veel meer.

Met je Stadspas kun je er naartoe voor maar 4 euro per persoon (normale prijs 60 euro). Koop je kaartje online en doe dit op tijd want op is op. Vul bij het bestellen van je kaartje alleen de laatste 13 cijfers van je Stadspas in. Je mag ook iemand zonder Stadspas meenemen, dat maakt het extra gezellig. Jouw gast betaalt hetzelfde bedrag als jij. Meer weten? Kijk op: Zo werkt je Stadspas.

Locatie: Ziggo Dome, De Passage 100. Meer informatie via openingsconcertamsterdam750.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant