Afbeelding

Mogelijkheden van een Magento 2 webshop

Advertorial

Als je een bedrijf hebt die producten verkoopt kan je tegenwoordig niet meer zonder een webshop. Door de corona crisis zijn de online verkopen alleen maar toegenomen en de verwachting is dat dit nog steeds het geval zal blijven. Het idee om online je product te kunnen kopen en daarmee zonder dat je de deur uit hoeft je product te krijgen is voor veel klanten een absolute meerwaarde en zorgt ervoor dat veel bedrijven ervoor kiezen om tijd en energie in hun webshop te steken.

Een grootheid op het gebied van software voor een webshop is Magento. Met een Magento 2 webshop ben je in staat om zoveel meer te doen vanuit je webshop dan alleen maar verkopen dat het goed is om de mogelijkheden en de voordelen op een rij te zetten.

Voordelen van een Magento 2 webshop

. Het grootste voordeel van de software van Magento is dat je deze kan aanpassen omdat je daarmee een representatieve lay-out en opbouw hebt.

. Daarnaast is het zo dat Magento 2 geschikt is voor de verschillende platformen. Of je nu via je laptop, smartphone of je tablet een webshop benadert het maakt voor Magento 2 niet uit.

. Er is een groot aantal koppelingen beschikbaar met externe systemen. Denk in dat opzicht aan de koppelingen met een CRM systeem waardoor je meer kunt op het gebied van marketing.

. Het beheer van de webshop en je producten is eenvoudig en daarom ook voor de gebruiker die weinig ervaring heeft op het gebied van het bouwen van een website uitermate geschikt.

. De snelheid en de veiligheid van de webshop zijn van een hoog niveau. Hierdoor heb je een betrouwbaar systeem wat voor veel klanten een belangrijk gegeven is.

. Het bouwen van een webshop met Magento 2 is minder ingewikkeld dan met de eerdere versie van het programma. Daardoor kan je in samenspraak met een partij die maatwerk voor je webshop kan leveren veel meer inspraak hebben op de gegevens en de wensen die jij wilt.

Overstappen

Als je al een webshop hebt en je wilt overstappen naar Magento 2 dan is dat een verstandige keuze. Deze keuze zorgt namelijk voor de voordelen die hierboven beschreven staan. Het idee dat je eenvoudig producten en beschrijvingen kan aanpassen zijn wat dat betreft misschien wel het meest aansprekende voorbeeld.

Bij veel andere webshop is het lastig om de lay-out en de uitstraling dan te kunnen controleren maar bij Magento 2 is dat geen enkel probleem. Het is daarom goed om na te denken wat je met je webshop wilt bereiken en als je ervoor kiest om je webshop het bruisende hart te maken van je bedrijf dan kan het niet anders of je zal gebruik maken van de software van Magento 2. Hier vind je meer informatie over Vendic.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Maud de Jong Altijd bezig met rennen, maar toch met beide benen op de grond Algemeen 2 jul, 06:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 16:42
Logo
Afbeelding
Winnaar Gooise Verhalenwedstrijd ‘Je moet gewoon beginnen met schrijven en dan komt het verhaal vanzelf’ Algemeen 1 jul, 16:03
Afbeelding
Fly-by herdenking Soesterberg zichtbaar boven Weesp Algemeen 1 jul, 14:34
Logo
Afbeelding
"We willen de beste zorg aan patiënten kunnen blijven bieden" Actiedag huisartsen Algemeen 1 jul, 14:19
Afbeelding
1 juli: Herdenking Slavernijverleden Keti Koti Algemeen 1 jul, 13:55
Afbeelding
Bestuur IVW vernieuwd tijdens ledenvergadering B2b 1 jul, 12:32
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 1 jul, 11:37
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief