Afbeelding

Deze sneakers zijn perfect voor je zomer outfits!

Advertorial

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te upgraden. Van crop tops en shorts tot op maat gemaakte jasjes en blouses - het is dé periode om jouw eigen stijl te laten zien. Maak je look echt compleet met een paar sneakers. Tegenwoordig kun je makkelijk lopen én er trendy uitzien. In dit artikel zullen we de beste zomer sneakers van dit seizoen beschrijven, waaronder de Nike Dunk, Yeezy en Vans. 

Nike Dunk 

Nike Dunk-sneakers zijn een stijlvol paar die passen bij elke outfit. Het zijn klassieke sneakers die in de jaren 80 erg populair waren en nu weer helemaal terug zijn. De Nike Dunk is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen waardoor je ze kunt combineren met elke stijl. 

Yeezy sneakers

Yeezy sneakers zijn tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de huidige sneaker trends. Het gevolg van samenwerking tussen Adidas en Kanye West heeft verschillende nieuwe Yeezy collecties geïntroduceerd en is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de sneaker scene. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties waardoor je altijd de perfecte match hebt voor jouw outfit.

Vans

Dit merk heeft een groot assortiment aan casual sneakers die perfect zijn voor de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, en zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen zoals canvas of suède.

Adidas

Dit sportieve merk heeft veel zomerschoenen die comfortabel en ademend zijn. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Adilette-slippers of de klassieke Stan Smith-sneakers.

Veja

Dit Franse merk maakt duurzame sneakers van biologische materialen, zoals biologisch katoen en wild rubber. Ze hebben een minimalistische, tijdloze uitstraling en zijn perfect voor een casual zomeroutfit.

Nubikk

Dit Nederlandse merk heeft verschillende zomerschoenen in het assortiment, zoals witte sneakers met perforaties of sandalen met studs. Ze zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een moderne uitstraling.

Converse

Dit merk heeft veel zomerse opties, zoals de lage Chuck Taylor All Star of de slip-on shoreline sneakers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn perfect voor een casual zomerse look.

Met de zomer in aantocht zijn sneakers de perfecte schoenkeuze om je garderobe een boost te geven. Maak de look compleet met zonnebril of een mooie tas – en je bent klaar om de stad in te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus blijf creatief en experimenteer met de verschillende sneakers, en vergeet niet te genieten van het mooie weer! 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant