Marijn den Engelsman wordt sinds 1 juni vermist
Marijn den Engelsman wordt sinds 1 juni vermist

Nog steeds geen teken van Marijn

Algemeen

Van de 20-jarige Marijn den Engelsman uit Weesp ontbreekt vijf weken na zijn verdwijning nog steeds ieder spoor. “We hebben taal noch teken van hem vernomen”, laat zijn bezorgde vader Hans den Engelsman weten. De jonge Weesper stapte woensdag 1 juni op de Dammerweg in zijn groene Peugot 106 en is sindsdien niet meer gezien. 

De familie sprak eerder het vermoeden uit dat Marijn naar Spanje was vertrokken. Hij heeft daar eerder dit jaar een taalcursus gevolgd en had het daar toen erg naar zijn zin. Inmiddels zijn de ouders daar steeds minder zeker van. Marijns kennissen in Spanje hebben hem nog niet gezien, terwijl hij daar gezien de tijd dan al lang aangekomen had moeten zijn. “Marijn kan overal wel zitten. We hebben echt geen enkel aanknopingspunt. Het is daarom heel lastig om naar hem op zoek te gaan. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg”, aldus Marijns vader. 

Marijn den Engelsman is 1,85 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft bruin haar en groenblauwe ogen. Het kenteken van zijn groene Peugot 106 is TV-TH-38. Marijn is licht autistisch, maar dat is vrijwel niet aan hem te merken. Wie meer weet, wordt verzocht te bellen met politie Gooi en Vechtstreek, Bureau Weesp, telefoonnummer: 0800 - 6070.    

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant