Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Sterke start handbalsters

Een knappe zege op Legmeervogels heeft ervoor gezorgd dat de handbalsters van We HaVe zondag een goede start hebben gegeven aan het zaalhandbaljaar: 15-18. Vooral de start van het duel was erg traag van de kant van de Weespers. We HaVe pakte het duel na de slechte start wel goed op en trokken het duel nog vlak voor de rust naar de ploeg toe.  Ook na rust had We HaVe wat opstartproblemen, maar kon de ploeg snel omschakelen en alsnog de zege pakken.

Zege voor handballers

Door veel veerkracht te tonen hebben de handballers van We HaVe meteen de volle zege gepakt. De Weespers waren het eerste zaalduel meteen sterker dan SV Zeeburg en pakten met 17-22 de zege. Na een goede start leek We HaVe wat gas terug te nemen en namen de spelers het lage tempo van de tegenstander noodgewonden over. Dat zorgde even voor gevaar voor de Weespers. Toch kwam een zege ook na rust geen moment in gevaar voor de Weespers.

The Victory doet goede zaken

Met een goede duel heeft The Victory zaterdag een goede stap gezet om over enkele weken de tweede plaats te pakken. De Weesper tafeltennissers speelden sterk en toonden karakter tegen de concurrenten van US: 2-8. Door vooral aanvallend sterk te spelen konden de Weespers vanaf het eerste duel voor gevaar zorgen. Alleen Berry Kruger en Arjen De Groot moesten een duel toegeven, maar de Weespers maakten verder geen fouten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant