Het WeesperNieuws Extra Magazine bevat weer vier boeiende portretten - en nog veel meer.
Het WeesperNieuws Extra Magazine bevat weer vier boeiende portretten - en nog veel meer. Foto: Sjoerd Stoop

Tweede WeesperNieuws Extra-magazine voor onze abonnees

Algemeen

WEESP - De abonnees van WeesperNieuws Extra gaan een fijn weekeinde tegemoet, want deze week ploft een nieuwe editie van het WeesperNieuws Extra Magazine bij hen op de mat.

Het is de tweede editie van dit magazine. Daarin een selectie van onze Extra-verhalen van de afgelopen maand. De wekelijkse 'Zaterdagportretten' vormen de pijler van dit blad. Deze maand zijn dat de interviews met Willy Verweij van Kidswereld, apotheker Katja van Oirschot, tv- en theatermaker Maurice Wijnen en Tijn Lammen, al 75 jaar lid van de voetbalclub.

Daarnaast nog acht achtergrondartikelen, waaronder een reportage in Weespersluis onder de noemer 'Pionieren in de polder'.

De redactie van het WeesperNieuws is in oktober veel meer achtergrondartikelen gaan schrijven. Die staan niet in deze krant, maar online. Wie een abonnement neemt, kan alle artikelen lezen. Niet alleen de Zaterdagportretten, maar ook de vijftien nieuwe artikelen per week - inclusief de beste verhalen uit de regio - en alle artikelen in ons steeds rijkere archief. Abonnees die in Weesp wonen, ontvangen het magazine (op papier dus) gratis thuis (wel even je adres in je profiel invullen).

Een los nummer is te koop bij Spar Veldt, Cigo Van Kassel, boekhandel Pezzi Pazzi en de Primera. In het blad staat een code voor een gratis proefabonnement.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant