De organisatie is bezig met de opbouw.
De organisatie is bezig met de opbouw. Foto: Karel Voight

Funky Farm verwacht recordaantal bezoekers

Algemeen

WEESP Het feest moet nog beginnen, maar het is nu al zo goed als zeker dat het derde Funky Farm Festival de best bezochte editie gaat worden. 

De organisatie laat weten dat 80% van de kaarten verkocht is in de voorverkoop. Dat zijn al ruim honderd kaarten meer dan het aantal bezoekers van vorig jaar. Het festival krijgt steeds meer bekendheid en daarbij is de weersverwachting dit jaar meer dan goed. 

De opbouw van het festivalterrein in de wei van boerderij Krokus aan het Honswijkerpad is woensdagavond begonnen. Dat ging niet zonder slag of stoot, die avond barstte er een fikse onweersbui boven Weesp los. Vandaag overdag wordt het terrein verder aangekleed, worden de spelletjes opgebouwd en is het wachten op de laatste leveringen. 

Er zijn nog iets meer dan 200 tickets beschikbaar. Die kunnen morgen tot 11.59 uur via de website van het feest worden gescoord. Het festival begint zaterdag om 12.00 uur. Tot 23.00 uur zijn er optredens van uiteenlopende zangers en dj's, spelletjes zoals rodeostier rijden, een silent disco en verschillende barretjes en foodtrucks.

Vanmiddag/vanavond is er een preparty met een 80's & 90's-thema.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant