Afbeelding

Eastpak rugzakken voor al je schoolartikelen

Algemeen

De schoolvakantie is door heel Nederland nog niet eens begonnen, maar toch worden de schooltassen alweer in de spotlight gezet. Scholieren hebben natuurlijk een tas nodig om mee te nemen naar school, een Eastpak rugzak is hiervoor een geweldige keuze. Het Amerikaanse merk ontwerpt rugzakken in allemaal kleuren en printjes, maar een minimalistische Eastpak rugzak zwart is ook zeker een optie. Hieronder vind je drie tassen van Eastpak die prachtig zijn.

Eastpak Floid
Over het algemeen produceert Eastpak hun modellen in veel verschillende uitvoeringen, de Floid is hier een voorbeeld van. Deze rugzak is beschikbaar in de volgende varianten: mono whine check, sunday grey, constructed camo, minidot, mono sand, topped black, mono night check, black denim en mono jungle. Er zit dus sowieso een goede keuze tussen voor jou. In de Floid zit een inhoud van 16 liter, wat zeker genoeg is voor een schooltas. Bovendien past in deze rugzak een laptop van 15 inch, wat voor scholieren zonder meer handig is. De schouderbanden van deze tas kunnen versteld worden in lengte en zijn gewatteerd. Bovendien heeft Eastpak een borstriem hieraan toegevoegd, zodat het nog comfortabeler is om de Floid te dragen. 

Eastpak Padded Pak'r
Een model van Eastpak dat in nog meer uitvoeringen beschikbaar is dan de Floid is de zogenoemde Padded Pak'r. Je kunt deze rugzak kopen in vrolijke en kleurrijke prints, maar ook in simpele ontwerpen zoals een variant in het groen, wit of zwart. Ook in de Padded Pak'r past een laptop, al biedt deze tas ruimte aan een 13 inch notebook in plaats van een schootcomputer van 15 inch zoals bij de Floid. Dit model wordt geproduceerd van 60 procent polyester en 40 procent polyurethaan. De Padded Pak'r wordt gecompleteerd door de verstelbare schouderbanden, die tevens gewatteerd zijn. 

Eastpak Out of Office
Een ander zeer bekende rugzak van Eastpak is de Out of Office, die tevens beschikbaar is in ontiegelijk veel varianten. Net als bij de Padded Pak'r is dit model te koop in kleuren, maar ook in drukke designs. Tevens past hierin een laptop van 13 inch, net zoals bij de eerder genoemde Padded Pak'r. Een andere vergelijking tussen de Out of Office en de Padded Pak'r zijn de schouderbanden, die gewatteerd en in lengte verstelbaar zijn. Een verschil is de grootte van de rugzakken. In de Out of Office zit namelijk een inhoud van 27 liter, terwijl er in de Padded Pak'r 24 liter zit.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant