Afbeelding
Foto: Brian Elings

YogaToday gaat lessen online zetten

Algemeen

WEESP De leden van YogaToday kunnen volgende week de lessen weer oppakken. Niet in de Laurentiuskerk, maar gewoon in hun eigen woonkamer. De docenten van de yogaschool zijn thuis druk bezig om de lessen op te nemen. 

Om deze rare en voor velen ook moeilijke tijd zo goed mogelijk door te komen, hebben we juist positieve gedachten, liefdevolle emoties en levensenergie nodig. Dat is althans hoe de yogadocenten erin staan, en hun leerlingen voelen dat vast ook zo. Daarom biedt de yogaschool de leden vanaf volgende week de mogelijkheid om via filmpjes op de website lessen te volgen. Ook komen er video's online met instructies hoe mensen zelf yogamaterialen als een bolster, blokken en dergelijke kunnen fabriceren met materialen die iedereen wel in huis heeft. 

Op deze manier hoopt YogaToday ook te voorkomen dat mensen hun abonnement gaan opzeggen. De yogaschool heeft net flink geïnvesteerd in de verhuizing naar de Luarentiuskerk en wil geen leden kwijtraken. Bovendien hebben de docenten een inkomen nodig. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant