YouTube Live Show vanuit Weesp

Algemeen

WEESP Dharan Rimal en Raju Tamu verzorgen vandaag om 14.00 uur een YouTube Live Show vanuit het nieuwe Nepalese restaurant Khaza Ghar in Weesp. 

De live show zal gevuld worden met muziek, interviews, tips en tricks voor koken en heel veel plezier. Zowel Raju als Dharan hebben een eigen Youtube kanaal en de live show zal zowel in het Engels als in het Nederlands zijn en op twee YouTube-kanalen tegelijk streamen; It’s my day en House of Rimal. Er is een promotievideo gemaakt waaraan diverse Weesper winkeliers hebben meegewerkt. 

Internationale kijkers
“Alles bij elkaar is het een hele leuke samenwerking geworden en omdat Raju en Dharan elkaar in Weesp hebben leren kennen en hun leven zich vooral hier afspeelt hebben wij ook een korte introductievideo van Weesp gemaakt voor onze internationale kijkers. Deze video zal in de live stream te zien zijn.”, aldus Dharans vader Shiva Rimal.

Dharan is in Nederland aan de weg aan het timmeren als rapper, topsporter en YouTuber en Raju is in Nepal bekend als artist, danser en ook als YouTuber. Omdat ze allebei van optreden houden en allebei een eigen kanaal hebben, willen zij elkaar af en toe helpen en samen nieuwe content creëren. 

Deze eerste show staat in het teken van introductie. Zo zal Dharan zich aan het Nepalese publiek voorstellen met zijn muziek en een interview geven waarin zijn verhaal centraal staat. Raju zal zichzelf aan de Nederlandse kijkers voorstellen met zijn kooktalent en ook geïnterviewd worden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant