FC Weesp houdt koers

WEESP - FC Weesp houdt nog steeds koers vlak achter de top van de poule. De Weesper voetballers boekten zondag wederom een zege; United/DAVO werd na rust met 4-0 aan de kant gezet.

FC Weesp moest vol aan de bak. Zeker de eerste fase van de eerste helft maakten de Weespers nog vaak fouten. Pas na een uur kwam de ploeg echt op stoom. Met goal van Buddie Buddenberg, Marcin Kmiciek (2x) en Rick van den Burg was FC Weesp beter dan United/DAVO.

Weer zege zaterdagelftal
De zaterdag van FC Weesp doet het goed op een tweede plaats. Afgelopen zaterdag was er weer een knappe zege; Wartburgia werd met 1-3 verslagen.

FC Weesp speelde sterk en was op de meeste momenten beter.Door de zege houdt FC Weesp koers achter koploper Waterwijk. Als de twee ploegen zo doorgaan, wordt het volgende maand erg spannend als de twee elkaar treffen. Als FC Weesp dan de zege pakt, mag de ploeg meedoen aan de play-offs.

Concurrent verslaat voetbalsters
De voetbalsters van FC Weesp hebben zondag de topper tegen Buitenveldert verloren. De koploper was met 1-3 te sterk voor de Weespers.

FC Weesp speelde voor rust ondermaats en had geen enkele kans. Daardoor kwam de tegenstander snel op een 0-3 voorsprong. Na de rust waren de Weespers beter. Chantal van Raaij scoorde nog een tegentreffer, maar een echte ommekeer bleef achterwege voor de Weespers. Een tweede goal werd afgekeurd.