Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Vier uur aan filmpjes geven volgend weekend toch een beetje een feestgevoel

Algemeen

WEESP Ook dit jaar geen Sluis-en-bruggenfeest vanwege het coronavirus. Om de Weespers toch warm te houden voor het volksfeest komt WSPRMP-producer Berry van Raay met een vier uur durende feeststream.

Volgende week vrijdag en zaterdag is er via deze link een compilatie te zien van filmpjes die de afgelopen jaren van het feest zijn gemaakt. Van Raay: ‘Bij het zien van de stream krijg je weer het echte Sluis-en-bruggengevoel. Veel activiteiten komen voorbij. En ook korte impressies van optredens van verschillende podia met bijvoorbeeld optredens van Glennis Grace en Hans Dulfer’.

Berry van Raay verzorgde eerder ook de streams voor de Oranje Vereniging Weesp op Koningsdag 2020 en 2021 en is de initiatiefnemer van de Weesper liedjes ‘Blauw Wit Blauw’ en de ‘d’ Laurentius’. 

De S&B-stream start vrijdag 27 augustus om 08.00 uur, 12.00 uur en om 16.00 uur en op zaterdag 28 augustus om 12.00 uur en om 16.00 uur. Op beide dagen is er vanaf 20.00 uur ook een avondprogramma bestaande uit twee DJ sets met Deep House en Detroit/Techno.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant