Pech tekent zondag We Have

Een grote schok zondag voor de handballers van We Have. Vlak voor de slotfase van het duel tegen Houten maakte speler Jeffrey Teppema een verkeerde stap, waardoor de Weesper zwaar geblesseerd raakte aan z'n knie. De medespelers van de Weesper reageerden erg geschrokken. "Het heeft ons erg aangegrepen. We leven met hem mee", laat keeper René Vermoolen weten. Teppema staat waarschijnlijk lang aan de kant.

Dan het duel zelf, waar na afloop amper over nagepraat werd. We Have verloor van Houten met 16-22. De Weespers kwamen op de meeste momenten een stapje tekort en moesten al snel genoegen nemen met een achterstand tegen het sterk spelende Houten. Ook na rust kwamen de Weespers tekort. Vooral het gebrek aan doelpunten kostte de Weespers de kop tegen Houten.

Duel handbalsters gestaakt

Ook de handbalsters van We Have hadden zondag pech. Halverwege de eerste helft moest het duel met concurrent Venus/Nieuwegein worden gestaakt vanwege lekkage. Toch hadden de Weespers ook een beetje geluk. We Have stond op het moment dat het duel werd gestaakt op een achterstand. Ondanks goed spel van de Weespers, kon de tegenstander de score openen en op een 6-3 voorsprong komen. Aanvallend speelden de Weespers wel sterk, de achterhoede maakte fouten.

Pak slaag voor Argus

Een veel te sterke koploper heeft Argus zaterdag de kop gekost. De Weespers konden tegen nummer één Atlantis geen potten breken en werden met 11-26 van het veld gespeeld. Argus vocht voor wat het waard was, maar al snel bleek de tegenstander te sterk. Atlantis speelde een stuk sneller, was aanvallend sterker en kon vervolgens een hele reeks kansen creëren. De meeste kansen van de ploeg troffen ook gewoon doel, waardoor de marge tussen de twee ploegen al snel groter en groter werd.