Afbeelding

Weer afgetekende zege voor FC Weesp

Algemeen

WEESP - Met verrweg het beste duel van het jaar tot nog toe heeft FC Weesp zondag goede zaken gedaan. De Weespers versloegen zonder grote problemen concurrent United/DAVO met 5-0 en namen daardoor de derde plek over. Het duel was al voor rust gespeeld.

FC Weesp zette voor rust al veel druk en kon al snel op voorsprong komen. De ploeg overheerste met goed voetbal. Na rust werd het duel feller, maar kon FC Weesp de voorsprong wel vergroten.

Zaterdagelftal pakt punten
Zonder echt hoogstaand voetbal heeft de zaterdag van FC Weesp deze week goede zaken gedaan tegen CJVV: 2-0. Alleen de start van FC Weesp was echt goed te noemen. FC Weesp was CJVV net steeds een stapje voor en dat leverde de ploeg ook een goal op: Alexander Fransen scoorde. Daarna zakte FC Weesp ver terug en werd CJVV beter. CJVV kreeg ook veel kansen, maar steeds bleek de FC Weesp-keeper te sterk en werden de meest grote kansen gekeerd.