FC Weesp neemt revanche

WEESP - Na weken met slecht voetbal heeft FC Weesp afgelopen weekend revanche genomen door weer eens een zege te boeken. FC Weesp toonde veel vechtlust, voetbalde goed en versloeg daarmee het sterke FC Abcoude met 2-0.

FC Weesp zette FC Abcoude al snel onder druk en was voor rust al de betere ploeg. Qua voetbal leek alles al snel op orde voor de Weespers. Er volgden al snel wat kansen. Vooral vlak voor rust kreeg FC Weesp twee grote kansen om op voorsprong te komen, maar met afronden waren de Weespers nog wat onscherp. Na rust bewaarde FC Weesp de rust en bleef het beter dan FC Abcoude. De voorsprong werd geopend door een benutte strafschop van Wouter Spanjerberg. De Weesper beloonde daarmee het goede spel en de vechtlust van z'n ploeg. Na de eerste treffer kon FC Weesp goed doorzetten. Zeker toen de ploeg met een man meer speelde, was het al snel gedaan met de tegenstander. Oseanu Doorn maakte voor FC Weesp nog een tweede treffer en maakte daarmee de zege zeker.

Weer nederlaag zaterdag
Slecht voetbal en een gebrek aan vechtlust heeft de zaterdag van FC Weesp afgelopen weekend wederom de kop gekost. De Weespers verloren van het verslaanbaar geachte Altius, met 4-2. FC Weesp speelde geen moment echt goed en startte al zwak. Voor rust waren de hoogtepunten schaars. De tegenstander kwam wel op voorsprong. FC Weesp leek na rust even beter te gaan voetballen en scoorde zelfs ook. De tegenstander sloeg echter meteen weer toe, waardoor de nederlaag voor de Weespers zeker was.

Zeperd voor voetbalsters
Door vooral voor rust slecht te voetballen en veel weg te geven hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag verloren van Aurora. De Weespers moesten genoegen nemen met een 5-3 nederlaag. FC Weesp moest voor rust al snel hun meerdere in de tegenstander erkennen. De Weespers speelden slecht en werden compleet overrompeld door Aurora. Na de eerste helft stond er een 5-0 achterstand op het scorebord. FC Weesp kon na rust wat herpakken en speelde wat beter. De Weespers kwamen zowaar ook tot scoren. Met 3 goals was de nederlaag een stuk beter te verteren.