Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Fotowedstrijd: recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie

Algemeen

WEESP De Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema: Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie. Betere timing is er natuurlijk niet want het zonnige weekend is de perfecte gelegenheid om een prachtige plaatje te schieten.

“De historische militaire linie leent zich fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kan je in de gezellige centra van de vele vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen”, laat de organisatie weten. Belangrijke noot is nog dat wanneer mensen herkenbaar op je foto staan dat er wel toestemming is gegeven hiervoor.

De inzendingen van de fotowedstrijd moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Het moet natuurlijk een foto zijn die is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Daarnaast mag de foto niet ouder zijn dan twee jaar en het is van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn. Meer informatie en het volledige reglement staat op de website van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie. Tot 1 oktober 2022 kunnen maximaal drie (digitale) foto’s per deelnemer worden ingestuurd naar: contact@ohwl.nl De eerste prijs is € 150 , de tweede prijs € 100 en de derde prijs € 50.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
RegioBank weer klantvriendelijkste bank Algemeen 23 jun, 12:38
Logo
Afbeelding
Aanvullend Openbaar Vervoer Regiotaxi wordt vervangen door RMC Algemeen 23 jun, 10:30
Afbeelding
Stadspas Amsterdam nu ook voor Weespers Algemeen 23 jun, 09:30
Logo
Afbeelding
Zo´n 17 procent van de Noord-Hollanders vindt dat de wolf niet in Nederland thuishoort Wolf nog altijd bezig aan opmars in Nederland Algemeen 22 jun, 14:00
Afbeelding
Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij Algemeen 22 jun, 13:21
Afbeelding
Wil jij leuke uitjes verzorgen voor ouderen? Vrijwilligersvacatures 22 jun, 11:30
Afbeelding
Brandweer Nederland roept iedereen op om rookmelders in huis op te hangen Algemeen 22 jun, 10:05
Logo
Afbeelding
Uilskuikens bij Uitermeer ‘Ze zijn oerlelijk, maar het worden prachtige kerkuilen’ Natuur en Milieu 22 jun, 10:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief