Afbeelding

Theatertour 'Surprise' moet één grote verrassing worden

Cultureel

WEESP - Waar gaat de theatertour Surprise over? Regisseur Maartje Ghijsen wil zo min mogelijk kwijt. "Als ik te veel verklap, is het verrassingseffect weg."

Maartje Ghijsen geeft toe: een kaartje kopen voor een voorstelling waarover je niks weet is wel een beetje ongebruikelijk. "We vragen het publiek om zich aan ons over te geven. Het wordt sowieso een heel leuke avond, vol verrassingen."

Is het in een tijd waarin we ons omringen met luxe nog wel mogelijk om een ander te verrassen met een simpel maar lief gebaar? Zonder daar iets voor terug te verwachten? Daar gaat het team van De City Speelt (de theatergroep van de City of Wesopa) samen met het publiek naar op zoek. 

Aan 'Surprise' werken dertig spelers, muzikanten en dansers mee. Het gaat om een mix van professionals en amateurs. "Voor de professionals is het ook spannend vanwege de verschillende locaties en de verrassingselementen. Geen enkele voorstelling is hetzelfde."

Suprise
'Surprise' is er op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 september; er zijn diverse starttijden. Reserveren via www.ticketkantoor.nl/shop/surprise.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant