Het eindbedrag werd uiteindelijk een paar honderd euro hoger.
Het eindbedrag werd uiteindelijk een paar honderd euro hoger.

Orphan-P kan met een flinke cheque naar het Glazen Huis

Algemeen

WEESP - De teller stond op 1671 euro toen Orphan-P het laatste nummer, 'Imagine' van John Lennon, zaterdagavond zong in een volle zaal van City of Wesopa. De totale opbrengst van dit benefietconcert gaat naar 3FM Serious Request 2015, waarvan het Glazen Huis dit jaar in Heerlen staat.

Hokus Pokus
De sfeer zat er vanaf de eerste minuut goed in. Vol overgave bracht de Weesper coverband, aangevuld met friends, de nummers ten gehore waarop door Weespers in de afgelopen weken het meest gestemd was. Ook op de avond zelf kon het publiek nog stemmen. Het publiek ging helemaal los bij Focus' 'Hocus Pocus', een van de meest populaire nummers in Weesp. De top drie werd uiteindelijk 'Uptown Funk' van Mark Ronson, 'Psycho Killer' van de Talking Heads en 'This its what it feels like' van Armin van Buren.

Initiatief
Het Serious Request-concert was een initiatief van Orphan-P en de City of Wesopa. Iedereen deed belangeloos mee. Komende week wordt de cheque aangeboden aan de dj's in het Glazen Huis in Heerlen. Het goede doel is dit jaar de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant