Topmodel Steffi miste Weesp

WEESP - Op haar achttiende verhuisde Steffi Soede naar New York. Ze stond aan het begin van een veelbelovende internationale modellencarrière en dan is 'The Big Apple' de plek waar je moet zijn. Inmiddels is de Weespse terug. Ze woont liever hier. Dan maar wat minder klussen.

In New York gebeurt het, maar de stad is tegelijkertijd ook wel héél erg groot, druk, gejaagd en overdreven en dat ging de nuchtere Weespse steeds meer tegenstaan. Steffi: "Daarbij wilde ik graag ook weer studeren. Ik heb het nodig om mezelf op die manier uit te dagen. En het geeft me ook iets om op terug te vallen als de interesse in mij minder wordt."

Yves Saint Laurent
Maar van afnemende interesse is voorlopig geen sprake, integendeel. Ze is een van de gezichten in de zomercampagne van het toonaangevende Franse modehuis Yves Saint Laurent (YSL). De foto's hiervoor zijn onlangs geschoten door hoofdontwerper Hedi Slimane himself. Hij koos haar uit nadat ze voor het merk had meegelopen op de catwalk tijdens de Paris Fashion Week in oktober. Diezelfde maand sierde ze ook de cover van de Mexicaanse Elle.

Lees op pagina 11 van het WeesperNieuws alles over Steffi. 


Reageer als eerste
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail