Opnames in de molen voor kookprogramma.
Opnames in de molen voor kookprogramma.

'Koken met Van Boven' op de molen

Algemeen

WEESP - Waarom is meel van de molen zo smaakvol en bovenal: hoe wordt het gemaakt? Het televisieprogramma 'Koken met Van Boven' nam gisteren een kijkje op korenmolen De Vriendschap.

'Koken met Van Boven' is een kookprogramma van de VPRO en wordt gepresenteerd door kookboekenschrijfster Yvette van Boven. Het programma deed al eerder Weesp aan. In het eerste seizoen kwam Yvette langs op biologische boerderij De Groene Griffioen aan de Lange Muiderweg.

Molen De Vriendschap en het meel dat daar gemaakt wordt staan centraal in het derde seizoen. Dat wordt dit najaar uitgezonden. 

Weesp
Kijk hier de eerdere aflevering over melk uit Weesp terug

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant