Tamara en Sandra van You better PINK.
Tamara en Sandra van You better PINK.

Eenmaal, andermaal: bieden kan nog tot vrijdag 21.00 uur

Algemeen

WEESP - De online veiling van You better PINK begint ten einde te lopen. Wie nog een mooi item in de wacht wil slepen, moet snel zijn. De veiling sluit morgen (vrijdag 7 oktober) om 21.00 uur. 

Er is de afgelopen dagen flink geboden. Bij diverse items zijn mensen duidelijk tegen elkaar op aan het bieden in de hoop straks de gelukkige 'winnaar' te zijn. 

Kavels met rendement
Wie het slim aanpakt, biedt op een item waar nog niet op geboden is. De kans dat je zo'n kavel bemachtigt is groot. Daar zitten heel bijzondere dingen tussen, die ook nog eens een investering zijn in jezelf of in je carrière. Denk aan een make-up workshop, een communicatietraining, voedingsadvies, personal training, een professionele photoshoot of een workshop modellenwerk. 

Leuke vip-uitjes
Maar er zijn ook nog theaterkaarten, dinerbonnen, jassen, zonnebrillen, lampen, sportwedstrijden en leuke vip-uitjes beschikbaar. Schrik bij sommige items niet van het startbedrag van 10.000 euro. Deze items gaan tijdens het benefietdiner op zaterdag 5 november onder de hamer en het hoge startbedrag moet voorkomen dat mensen er nu al op gaan bieden. 

Bieden kan via youbetterpink.nl. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant