Afbeelding

Win vrijkaarten voor de 'Rouwrevue'

Algemeen

WEESP - Mylou Frencken verloor binnen twee jaar haar man en haar vader. Ze is een ongediplomeerd rouwdeskundoloog. Pieter Tiddens begroef zijn ouders en schoonbroer, maar voelt zich juist alles behalve een kenner. Samen spelen ze aanstaande zaterdag in de City de cabaretvoorstelling 'Rouwrevue'. De City verloot onder de lezers van het WeesperNieuws twee keer twee vrijkaarten.

De RouwRevue heeft alle verwachtingen overtroffen en gaat daarom nog één keer in reprise. De voorstelling is open, emotioneel, confronterend, maar ook bevrijdend. Zoals het in een revue hoort: een afwisseling van meezingers, tere liedjes, komieke sketches, een uitvaartquiz incluis, ook relativeert, stijldans en intieme verhalen van achterblijvers. Het publiek geniet van de combinatie van humor en ernst.

De voorstelling maakt duidelijk dat ieder mens moet rouwen op zijn eigen manier.

Winnaar
De City of Wesopa verloot onder de lezers van het WeesperNieuws twee keer twee vrijkaarten voor de voorstelling op zaterdag 29 oktober, 20.00 uur. Kans maken kan door tot en met donderdagavond een mail te sturen naar info@wesopa.nl o.v.v. 'Winactie Rouwrevue'. De winnaars krijgen vrijdag bericht. Ook zijn er nog kaarten te koop via wesopa.nl (à € 16,50).

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant