Afbeelding

10.000 euro nodig voor S&B-feest

Algemeen

WEESP - Nu de organisatorische crisis rond het Sluis-en-bruggenfeest is bezworen, dient het volgende probleem zich aan: geld. Het nieuwe bestuur constateert dat er minstens 10.000 euro aan nieuw sponsorgeld nodig is om onderdelen zoals vuurwerk of de kinderspeelstraat te kunnen behouden. "Het feest gaat hoe dan ook door, maar op welke manier, is nog de vraag."

Het nieuwe bestuur van de Stichting Volksfeesten bestaat uit Jan Dahmen, Corette Dahmen, Mitchel Drop, Hans Peijs, Mary Haselager en Elsa de Greef.

"We lazen de oproep om nieuwe bestuursleden. Dat het feest zou stoppen, dat kon absoluut niet, vonden wij. Dus hier zijn we", zegt Elsa, die de taak van voorzitter op zich neemt. De organisatie van het driedaagse feest, dit jaar voor de 40e keer, wordt volgens Elsa een pittige klus. Draaiboeken van voorgaande jaren liggen er genoeg, maar het huishoudboekje valt bijna uit elkaar. Kosten zijn gestegen, inkomsten zijn teruggelopen. De tijd dringt: het nieuwe bestuur wil vóór 15 april duidelijkheid hebben over wat er wel en niet in het conceptfeestprogramma wordt opgenomen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant