De Sanne Sophia op de Vecht.
De Sanne Sophia op de Vecht. Foto: Hollands Glorie
Nieuws van de IVW

Ledenvergadering IVW op de Sanne Sophia

B2b

WEESP De Algemene Ledenvergadering van ondernemersvereniging IVW vindt donderdag 30 juni plaats op een bijzondere locatie: de Sanne Sophia, de driemaster van Ray Davis van Hollands Glorie. 

De Sanne Sophia zal na de vergadering zonder de zeilen te hijsen (op de motor) circa twee uur over de Vecht varen. En zoals Ray Davies in het laatste B2B magazine laat noteren: ‘relaties worden beter van de sfeer aan boord van een schip zoals de Sanne Sophia.’

De inloop start om 16.00 uur, waarna tussen 16.30 en 17.15 uur de vergadering plaatsvindt die alleen toegankelijk is voor leden van de IVW. Na afloop start de netwerkborrel en vanaf 17.30 worden de trossen losgegooid. Tijdens de vaartocht worden Latijns-Amerikaanse en Aziatische Streetfood hapjes geserveerd van Chido Streetfood Bar. De aankomst in Weesp is tussen 19.30 en 20.00 uur. De Sanne Sophia vertrekt en legt ook weer aan bij Hollands Glorie, Nijverheidslaan 1 in Weesp (achter het GAD scheidingsstation). 

In verband met de catering is het nodig je voor deze ledenvergadering aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 27 juni via deze link https://www.ivw-weesp.nl/event-details/ivw-alv-netwerk-bijeenkomst-2022.. Het opgeven is niet vrijblijvend want de catering wordt op het aantal aangemelde deelnemers afgestemd. Zonder annulering wordt ervan uitgegaan dat je komt.





Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant