[Foto's] Na de bouwvak verder met de toren en de kerk
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Zicht op het toekomstige brouwerscafé van Wispe.
Zicht op het toekomstige brouwerscafé van Wispe. (Foto: André Verheul)
Foto's

Na de bouwvak verder met de toren en de kerk

  Buurt / wijk

WEESP Het werk in en aan de voormalige Laurentiuskerk ligt even stil vanwege de bouwvakantie. Voordat het slot erop ging, konden we nog even een kijkje nemen.

In de dagen voor hun welverdiende vakantie hebben de bouwlieden stevig doorgewerkt aan de transformatie van het gebouw. De eerste etage is aangebracht, het toekomstige brouwerscafé van Wispe wordt zichtbaar. Hieronder staat een filmpje van Wispe met meer uitleg.

Torenspits
Na de bouwvak gaat ook het werk aan de torenspits verder. De nieuwe spits wordt naast de kerk in elkaar gezet en in november in zijn geheel op de toren gehesen.

Video en meer foto's
Wispe-brouwer Jerrit Vellenga geeft in deze video een rondleiding langs het 'brouwhuis-entresol'. Daaronder nog meer foto's. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.