Afbeelding
Foto: Wil Oudshoorn

Kennismaken met cultuur in Weesp

Cultureel

WEESP - Tijdens de Sport- en Cultuurdag kon zondag vooral veel cultuur gesnoven worden. Het weer zat niet mee en daarom konden alleen de activiteiten die binnen in de zaal van De Adelaar gepland waren doorgaan.

Het mocht de pret niet drukken, Weesp is rijk aan cultuur en de bezoekers genoten van de optredens van de verschillende muziek - en dansgroepen en koren.

Zelf een instrument uitproberen
Diverse culturele organisaties en verenigingen waren aanwezig met veel informatie en wie dat wilde kon ook zelf eens een instrument uitproberen of creatievelingen van de Kreatieve Groep Weesp aan het werk zien.

Petje-op-petje-af
Bij de quiz petje-op-petje-af van de City of Wesopa bleek dat de deelnemers over de nodige kennis beschikten van de Weesper sport en cultuur. Eén deelnemer wist het antwoord op alle vragen en won een cheque van 100 euro voor contributie of lidmaatschap van een van de deelnemers aan de Sport- en Cultuurdag.

Sport
De sportactiviteiten buiten op het sportveld vielen in het water deze onstuimige herfstdag. De organisatie besloot zaterdagavond om deze af te gelasten. De jonge spelers van theatergroep De City Speelt haalden de sport naar binnen en vroegen bezoekers in een poll: Ministerie van Sport & Cultuur of Ministerie van Cultuur & Sport. Hier won de sport.

Hieronder een kleine foto-impressie. Op weespfoto.nl  zijn nog veel meer foto's te vinden.


De City Speelt.


Kunst
 


Ook de bandjes lieten van zich horen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant