Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Laat zien hoe jullie thuis Koningsdag vieren

Cultureel

WEESP Woningsdag, Balkoningsdag, alternatieve Koningsdag... hoe je het ook noemt: Maandag is de Koning jarig en dus zijn we vrij. Er is geen feest op straat dit jaar, maar dankzij de Oranjevereniging van Weesp hoeven we ons thuis niet te vervelen. 

Normaal gesproken lopen de redacteuren van het WeesperNieuws door de stad om verslag te doen van de festiviteiten. Maar omdat het feest zich dit jaar achter de voordeur afspeelt, is dat voor ons lastig. Toch willen we graag laten zien hoe Weesp deze bijzondere Koningsdag beleeft. 

Oproep
Vandaar deze oproep: stuur ons maandag een leuke foto van hoe jullie thuis het volksfeest vieren. Dat kan van alles zijn: een versierd huis of balkon, kinderen die met het stoepkrijt van de Oranjevereniging in de weer zijn, een spelletje dat jullie in de woonkamer of tuin doen, proosten op de Koning, noem maar op.

Halverwege Koningsdag zetten we de mooiste foto's online, zodat we van elkaar kunnen zien wat we deze Koningsdag zoal aan het doen zijn. Stuur je foto (grote resolutie graag) maandag liefst voor circa 14.00 uur naar redactie@weespernieuws.nl. Maak er ondanks deze rare tijd in huiselijke kring een leuke dag van! Klik hier voor het alternatieve programma van de Weesper Oranjevereniging en de bijbehorende puzzels en spelletjes. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Lees gratis WeesperNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Logo
Afbeelding
Bezoek burgemeester Halsema na explosie ‘Inwoners moeten weten dat we ons bekommeren om Weesp’ Algemeen 30 jun, 15:24
Afbeelding
Snelheidsadvies 20 km/uur voor fietsers Lange Muiderweg Algemeen 30 jun, 14:25
Logo
Afbeelding
Wildlife Rietluipaard gesignaleerd bij Uitermeer Natuur en Milieu 30 jun, 14:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 12:30
Logo
Afbeelding
Explosie Aart van der Leeuwstraat ‘Het is een aanslag van buitenaf’ Algemeen 30 jun, 12:20
Afbeelding
Explosie in woning op de Aart van der Leeuwstraat Algemeen 30 jun, 09:52
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief