Ronnie Flex op zijn knieën bij de kerk voor de videoclip.
Ronnie Flex op zijn knieën bij de kerk voor de videoclip. Foto: Daniëlle Nagel
UPDATE

Ronnie Flex bezig met opnames voor videoclip

Kunst & Cultuur

WEESP - Bij de Grote of Laurenskerk aan de Nieuwstraat waren dinsdag 2 april opnames bezig voor een videoclip van Ronnie Flex en Kid de Blits voor het nummer Drink n Smoke. Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert, een Nederlandse zanger, rapper en producer.

Ronnie Flex is er niet alleen, maar heeft onder meer ook zijn halfbroer Samir Plasschaert meegenomen, beter bekend als ADF Samski, die ook aardig aan de weg timmert als artiest. ADF Samski heeft zijn singles en zijn album uitgebracht bij het platenlabel ADF ENT, dat in handen is van zijn broer Ronnie Flex. De ‘ADF’ staat voor ‘Alleen De Familie’.

Op 18 maart nam Ronnie Flex nog een video op voor het kantoor van zijn voormalige platenlabel Top Notch, uit protest tegen de slechte deal die hij met het bedrijf had gesloten. Dit conflict is ook voor de rechter geweest, maar deze zaak verloor hij. De artiest vindt dat het label misbruik heeft gemaakt van onervarenheid en leeftijd en hem destijds opzadelde met een slecht contract. 

De video staat inmiddels op YouTube.


Weesper fans Letticia, Indy en Phine hebben de rappers ook ontdekt bij de opnames voor de videoclip. - Foto: Aangeleverd.


Ronnie Flex heeft er lol in. - Foto: Daniëlle Nagel

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant